Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2! Jak zrobić podobną stronę do PL?

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam prośbę chciałbym abyście mi wytłumaczyli po kolei jak zrobić stronkę podobną do M*****.pl Oznaczyłem kropkami dla modów bo jak wiem nie mozna reklamować stron.

Ponieważ chcę sobie zacząc na solar a kasa się zawsze przyda a więc chce zrobić stronkę Darmowe Yang / Eq na solar zeby podali pasy i ich opykam :D proszę o pomoc ;DxD

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Ty się weź za nauke a nie w metinie będziesz okradać, nie widziałeś co się stało z innymi co okradali??....

mca.png

Sygnatura Została Zrobiona w

http://mag.racked.eu/create.php

5 Postów = Jest

10 Postów = Jest

20 Postów = Jest

50 Postów = Jeszcze Niema

80 Postów = Może Kiedyś

100 Postów = Nigdyy :/

Opublikowano

Nie polecam. Znam przypadek osoby, ktora za kradziez dostala rok w zawieszeniu + 3 lata kuratora + 20tys wplaty na dobroczynny cel czy jakos tak :)

Opublikowano

oszustom się nie pomaga z tego co wiem? tak a cheaty hacki i boty to zgodne z grą oprogramowania ;D

slyszalem ze mozna zrobic "lustro strony" ale jak to dokladnie dziala nie wiem i czyda sie ja obrobic

Gość PoweRade™
Opublikowano

To jest niezgodne z prawem . Jeżeli znajda tą stronę mogą cię posadzić o prawa .

Opublikowano

NIe radzę tego robić, ponieważ :

Jeżeli zobaczą to z PL'a albo ktoś inny i to zgłosi, możesz dostać więzienie albo grzywnę w wysokiej sumie pieniężnej.

Więc uważaj tam, Chociaż rób Co chcesz twoje życie . :)

Pzdr

Ostrzeżenia: Narazie 0% :P

Opublikowano

PL ma swoje prawa i regulamin.

Na dole strony pisze:

Wydane przez Gameforge 4D GmbH. Prawa autorskie YMIR Co., Ltd. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Nie polecam kopiowac.

Grozic Ci bedzie wysoka grzywna.

Opublikowano

Przyciskasz Prawym Myszki na tło na stronie, następnie "pokaż źródło strony" kopiujesz tamto wszystko co tam jest do Website czy gdzie chcesz i zmieniasz na swoje :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

tak , a mój kumpel okradada od początku serwera solar i jakoś nic z nim nie jest , ma 75 ;D

dobra dzieki za pomoc w takim razie nie robie stronek jak najezdzacie tak a i jak ktos chce kogos zglosic na polcje to serdecznie zapraszam zglosic tego buraka :Podejrzany ma nick , http://www.youtube.com/watch?v=ZTbS1hjnIcg&feature=plcp&context=C3186c5bUDOEgsToPDskIGGY6G70qILtFjs0DWLJ_7

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...